[PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne


10 thoughts on “[PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne

  1. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne

    [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Buku ni adalah antara 'FAV' saya karya ke tiga dari penulis OE Antara tiga buah buku diayang ni paling saya sukaLutfa Shirin Mawar gadis yang tak banyak cakap suka bercakap menggunakan fikiran maknanya diluahkan perasahan dalam diri dia ja tanpa keluar dari mulut Taat pada keluarga belajar jauh dari keluarga dan menerima c

  2. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Summary Ô PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne Review Kekasih Halal

    [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Highly recommended kepada sesiapa yang ingin cerita yang tak terlalu berat dengan konflik tak terlalu simple tapi just nice in between this is the book for you

  3. says: Review Kekasih Halal [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Orkid Edyliyne ☆ 0 Review

    Orkid Edyliyne ☆ 0 Review Summary Ô PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne Review Kekasih Halal Mungkin jalan cerita KH kekasih halal bukan kemahiran hidup kayyhahadia yang buat saya rasa novel ni masyukk kotHmm jalan cerita ya

  4. says: Review Kekasih Halal [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Orkid Edyliyne ☆ 0 Review

    Orkid Edyliyne ☆ 0 Review [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Announcement before review N nak jual buku ni for RM10 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Much better than I expected walaupun permulaannya kurang exciting Gaya penulisan juga maybe tak semua yang akan suka including myself but it's tolerable I guessSi hero Feroz since dari mula N rasa dia ni macam Jekyll and Hyde At times d

  5. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne

    Orkid Edyliyne ☆ 0 Review [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Lutfa Syirin Mawar adalah seorang gadis manja pendiam dan penyayang Dia sangat menyayangi orang tuanya sehingga dia tidak sanggup untuk menolak

  6. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne

    [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Review Kekasih Halal cerita boleh tahan x banyak konflik sangat sesuai dengan jiwa aku aku tak suka sangat baca novel yang banyak konflik ni buat serabut kepala jer tapi aku geram betul ngan si Feroz tu rasa macam nak belasah je mamat tu huhuh

  7. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Orkid Edyliyne ☆ 0 Review

    [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Karya Orkid Edyliyne pertama yang saya baca Setengah buku yang pertama saya rasa agak kebosanan dengan cara Lutfa Saya hairan mengapa dia boleh begitu mudah mendiamkan dan menerima saja tolakan ibu dan mama mertuanya supaya

  8. says: Review Kekasih Halal Orkid Edyliyne ☆ 0 Review [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne

    Review Kekasih Halal Orkid Edyliyne ☆ 0 Review [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Novel ni kalau diangkat jadi filem aku nak tengok Sebab? Hero dia terlalu sempurna Terlalu baik Terlalu segala

  9. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Orkid Edyliyne ☆ 0 Review Review Kekasih Halal

    Review Kekasih Halal [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Summary Ô PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne Lama giler aku nak abeskan baca buku nieseriuosly i dont like the tlisan dalam buku niekecil n too rapat Rasa mcm baca buku teks sekolah I dont like watak lutfa sbb penulis buat dia nampak bodoh n naive sangat Bukan main sakit hati dengan husband dia tp xreti nak protest ape ingat pompuan nie bodoh sgt kesbb husband punya gf kantoi dengan lelaki lain husband pun dtg merayumintak di maafkanmasa mengandung lembik gilerpenulis baya

  10. says: [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne

    Review Kekasih Halal [PDF KINDLE] Kekasih Halal AUTHOR Orkid Edyliyne Orkid Edyliyne ☆ 0 Review Ada typo sikit but not bad Penulis suka buat teknik plot imbas kembali Suka part lutfa kasar dekat feroz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Review Kekasih Halal

Kekasih Halal Read & download ¿ 0 Orkid Edyliyne ☆ 0 Review Lutfa Shirin Mawar Seorang gadis yang gemar mencari konklusi untuk permasalahannya dengan berfikir dan terus berfikir Dia tahu dia perlu membuang rasa cintanya buat lelaki yang pernah dia tunggu satu masa dulu Dan dalam sanggup ataupun tidak kakinya sudah terikat dengan sebuah pernikahan walaupun baginya terlampau awal untuk dia bergelar seorang isteri“Mama awak kata kalau awak nak keluar dengan saya maknanya awak setuju nak tunang dengan saya Cuti semester nanti kita kahwin”Lutfa memanglah tak nak Feroz Tapi seperti a. Highly recommended kepada sesiapa yang ingin cerita yang tak terlalu berat dengan konflik tak terlalu simple tapi just nice in between this is the book for you

Summary Ô PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Orkid Edyliyne

Kekasih Halal

Kekasih Halal Read & download ¿ 0 Orkid Edyliyne ☆ 0 Review Pa yang orang kata tak kenal maka tak cinta tak mengerti maknanya sebuah cinta maka tak adalah pula rasa sayang Membina rumah tangga atas dasar tuntutan keluarga membuatkan Lutfa jatuh cinta kepada suami sendiri Cuma Lutfa tidak membuka mulut memberitahu dia sudah berkahwin Orang bertanya pun dia senyum Kan dah letak status Married kat Facebook tuJadi bila orang lain nampak Lutfa bersama Feroz suami Lutfalah tu tanggapan mereka adalah Lutfa bercinta sahaja dengan Feroz Kadang ada ke sana ke sini bersama Bila ada nampak Lut. Lutfa Syirin Mawar adalah seorang gadis manja pendiam dan penyayang Dia sangat menyayangi orang tuanya sehingga dia tidak sanggup untuk menolak bila ibu bapanya telah menerima pinangan dari ibu bapa Feroz Ejaz walaupun dalam hati dia tidak berapa suka pada Feroz Setelah berkahwin di ajar dirinya untuk menyayangi si suami dan rasa cinta itu hadir dengan sendirinya Tetapi hatinya hancur bila dapat tahu bahawa perhatian suaminya selama ini adalah suatu pembohongan Feroz ada seorang kekasih Irin dan mereka merancang untuk mengambil anak Lutfa sebaik sahaja Lutfa melahirkan lalu Lutfa akan di tinggalkan Lutfa mula membenci Feroz dan dia hanya mendiamkan diri dalam kesedihan yang amat sangat Dia tidak mahu kedua orang tua mereka mengetahui kesedihannya Bila Feroz dapat tahu Irin telah menduakannya dia sangat kecewa Dia cuba untuk mendekati Lutfa tetapi hati Lutfa telah tertutup untuk dirinya Mereka akhirnya dapat memulakan hidup baru bila dapat tahu bahawa mereka adalah rakan sepermainan dahulu dan telah lama mereka merindui dan mencari sesama sendiri Tetapi Irin telah merancang untuk membunuh Lutfa Nasib baik Lutfa dapat diselamatkan oleh Feroz dan tindakan cepat jiran rumah Lutfa dan Feroz akhirnya dapat mengecap bahagia

Orkid Edyliyne ☆ 0 Review

Kekasih Halal Read & download ¿ 0 Orkid Edyliyne ☆ 0 Review Fa tidur rumah Feroz mulalah kata Lutfa perempuan begitu perempuan begini Lutfa pula bukan jenisnya buka mulut bercerita Sebab kawan baik Lutfa dah jadi tukang cerita Lutfa dan Feroz kekasih halal Suami isteriTapi kalau orang dah tak percaya Sungguh Lutfa begitu mencintai suami yang begitu penyayang yang menepati semua ciri ciri lelaki yang dia pernah idam idamkan Namun ada satu perkara yang dia tidak tahuKecurangan si suami dalam dia tidak sedarJuga ada lelaki lain yang menyimpan rasa hati untuknya Siapa Johan dalam hatin. Lama giler aku nak abeskan baca buku nieseriuosly i dont like the tlisan dalam buku niekecil n too rapat Rasa mcm baca buku teks sekolah I dont like watak lutfa sbb penulis buat dia nampak bodoh n naive sangat Bukan main sakit hati dengan husband dia tp xreti nak protest ape ingat pompuan nie bodoh sgt kesbb husband punya gf kantoi dengan lelaki lain husband pun dtg merayumintak di maafkanmasa mengandung lembik gilerpenulis bayangkan dia nie pompuan dari zaman 60s ke stress aku nak abeskan novel nie tue yg lama giler masa aku amik nak abeskan novel nieplez la writer cuba la buat watak pompuan yang tough sketbukan mcm lutfa nie

  • Paperback
  • 610
  • Kekasih Halal
  • Orkid Edyliyne
  • Malay
  • 20 October 2020
  • null